Skip to main content

Ik ben Runa

Ondernemend, warm en eigenzinnig.

Meer over mij

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. In het bos of in het koude water kan ik me heerlijk opladen, als het even kan op blote voeten. Dat doe ik vaak met vrienden of familie en dan hebben we mooie gesprekken en veel lol, maar ik kan me ook heel goed alleen vermaken. Ik houd van concerten bezoeken en speel zelf ook muziek.

De afwisseling tussen mijn rollen als persoonlijke coach en zakelijk sparringpartner vind ik erg leuk. Mijn dag kan niet meer stuk als ik hoor dat iemand na een behandeling van de angst voor afwijzing toch een opdrachtgever heeft gebeld en een voorstel heeft gedaan. Of als iemand na een periode van reflectie en verwerking eindelijk weer ruimte ervaart om plannen te maken en knopen door te hakken. Dat is persoonlijke én zakelijke groei en die gaan hand in hand.

Ik geloof dat iedereen een bijdrage kan leveren aan een mooie wereld, groot of klein. Daar wil ik mij voor inzetten, want als je weet waar je ’s morgens voor opstaat, dan heeft het leven altijd zin.

Ondernemerschap

Ik houd ervan om dingen op mijn eigen manier te doen en ik denk dat het ondernemerschap me daarom altijd al heeft gefascineerd. Ik zie het als een geweldige manier om je leven te kunnen inrichten op je eigen voorwaarden.
Bij mijn opleiding Toegepaste Psychologie (2014) koos ik alle mogelijke modules en specialisaties die te maken hadden met coaching en ondernemerschap. Ik schreef me in bij de KvK, ruim voordat ik afgestudeerd was. Nadat ik meerdere jaren bij een adviesbureau voor ondernemers had gewerkt voelde ik dat het tijd was om weer helemaal zelfstandig te gaan op mijn eigen manier.

Inmiddels heb ik een prachtige gespreksruimte in Gieten. Ook werk ik online en soms op andere locaties. Ik heb leuke klanten en cliënten en doe mijn werk met veel plezier en aandacht.
Mijn intentie in een sessie is dat je altijd met meer energie, inzichten, rust of een lichter gevoel naar huis gaat. En die van jou?

IEMT

Voor het waarborgen van de kwaliteit rondom IEMT werk ik samen met mijn collega’s van IEMT Platform Noord en ik ben initiatiefnemer van de IEMTervisiegroep in Groningen/Drenthe.
Mijn persoonlijke ervaringen met IEMT zijn waanzinnig. Ik ben me door IEMT veel lichter en vrijer gaan voelen door te werken aan overtuigingen die me niet meer dienden. Ik heb gewerkt aan niet-helpende gedragspatronen die voortkwamen uit mijn jeugd.
De wereld van emoties kan zo mooi en levendig zijn. IEMT heeft er bij mij enorm aan bijgedragen dat ik vaker lekker in mijn vel zit. Als ik een dipje heb of een periode van minder energie, dan duurt die tegenwoordig veel korter. Het leven is niet zonder uitdagingen, maar ik ervaar veel vrijheid en geluk! Dat gun ik jou ook.

Kennismaken of een afspraak plannen?

Neem gerust contact op

Website by Snugger